• pinypons.se
Betala säkert med Klarna & Swish / Snabb leverans / Personlig service

Returer

RETUR

Vi följer konsumentverkets riktlinjer- Du har 14 dagars ångerrätt efter du har hämtat ut ditt paket och du måste meddela oss innan retur. 

Du som konsument ansvarar för din retur och den bekostas av dig som kund.

Mindre paket kan du skicka med PostNord. Då är din försändelse spårbar och säker.
Paket ska skickas till:
Alixtra AB
Skreavägen 5
31144 FALKENBERG

Så här gör du vid retur:

  • Kontakta alltid oss först på mail [email protected] innan du skickar tillbaka några varor. Skriv ditt ordernummer i ämnesraden och berätta i mailet vilken vara du vill returnera.
  • Produkten måste vara oanvänd och i säljbart skick. Originalförpackning måste vara kvar och förpackningen måste vara obruten.
  • Du bör omedelbart och senast inom lagstiftade 14 dagar efter uthämtat paket returnera produkterna till oss.
  • Om du ångrar ditt köp så står du för returen och är ansvarig för transporten (du måste ändå meddela oss om returen och varorna ska skickas till vårt lager - ej till ombud). Vi kan hjälpa er med returfraktsedel som vi kan skicka på mail till er. Den faktiska kostnaden för returen debiteras då när vi krediterar er faktura. DHL tar från 80kr och uppåt för retur beroende på vikt och storlek, så om ni har ett mindre paket så kan det ofta bli billigare med PostNord som även det är spårbart.
  • Skicka varan i samma förpackning som du fick den i - undantag om det är en mindre produkt som är del i en större beställning där kartongen är onödigt stor.
  • Krediteringen utförs så fort vi fått din retur

Trasig vara/felaktig vara: Kontakta oss innan du skickar tillbaka så hjälper vi dig. Vi förbehåller oss rätten att debitera frakten om du inte först varit i kontakt med oss.

Ej uthämtade paket

Om ni inte hämtar ut ert paket så debiteras ni för faktiska fraktkostnaden tur och retur, samt en administrativ avgift på minst totalt 350kr. Detta debiteras när vi reglerar er återbetalning.